اس ام اس جدید و جالب با موضوع رمانتیک و عاشقانه
گفته بودم بی تو سخت میگذرد بی انصاف !
حرفم را پس میگیرم
بی تو انگار اصلا نمیگذرد . . .
اس ام اس جدید و جالب با موضوع رمانتیک و عاشقانه
ستاره در هوا می بینم امشب
زمین در زیر پا می بینم امشب
خدایا مرگ ده تا جان سپارم
که یار خود جدا می بینم امشب
اس ام اس جدید و جالب با موضوع رمانتیک و عاشقانه
انصاف نبود ، رفتنت باخودت باشد
فراموش کردنت با من . . .
اس ام اس جدید و جالب با موضوع رمانتیک و عاشقانه
لایق پرستش است
کسی مثل تو
که در این بی مهری ها
بی چشم داشت محبت میکند . . .
اس ام اس جدید و جالب با موضوع رمانتیک و عاشقانه
برایم فرقی نمی کند که این شهر لعنتی چقدر ساختمان و خانه و خیابان دارد
وقتی تو در این شهر نباشی ، من برج زهرمارم !
اس ام اس جدید و جالب با موضوع رمانتیک و عاشقانه
نترس عشقم ، این پرنده با مشتی دانه ، اهلی هیچ دلی نمی شود
وقتی پرواز را فقط در آسمان تو آموخته . . .
اس ام اس جدید و جالب با موضوع رمانتیک و عاشقانه
لعنت به تو ای “دل”
که همیشه جایی جا می مانی
که تو را نمی خواهند !
اس ام اس جدید و جالب با موضوع رمانتیک و عاشقانه
هر بار که گفتم دوستت دارم ، سکوت کردی !
حرف های من سنگین بود یا گوش های تو ؟
اس ام اس جدید و جالب با موضوع رمانتیک و عاشقانه
و تو فکر میکنی خاموش شده اند ، دلتنگی هایی که هر روز ساکتشان میکنم
دلواپسم ، کجای قصه مان سکوت کرده ای که تو را نمیشنوم
اس ام اس جدید و جالب با موضوع رمانتیک و عاشقانه
در کودکی در کدام بازی ، راهت ندادند ، که امروز
اینقدر دیوانه وار ، تشنه ی “بازی کردن” با آدم هایی ؟
اس ام اس جدید و جالب با موضوع رمانتیک و عاشقانه
خدایا ممنون که مرا در حد ایوب میبینی
ولی تمامش کن !
دیگر بریده ام . . .
اس ام اس جدید و جالب با موضوع رمانتیک و عاشقانه
همه نیمه گمشده دارند
ولی تو
تمام پیدا شده ی منی . . .
اس ام اس جدید و جالب با موضوع رمانتیک و عاشقانه
نه سرما اثر کردنیست و نه باران خیس کردنی
اگر «تو» بامن قدم بزنی . . .
عکس زیبا و حس مادرانه الهام چرخنده و فرزندش
نکاتی در باب مصرف اسپری موبر ویت
حتما در زمان مقرر کرم را از روی پوستتان پاک کنید
نکاتی در باب مصرف اسپری موبر ویت
فقط در قسمتهای خشک و تمیز بدن از موبر استفاده کنید
نکاتی در باب مصرف اسپری موبر ویت
حتما بعد از استفاده از کرم موبر، با آب گرم دوش بگیرید و محل موردنظر را خشک کنید
آموزش طبخ و پخت آسان با توضیح کامل دلمه ماهیچه مرغ در آشپزی سوران
مواد لازم
برای 4 تا 6 نفر
ماهیچه مرغ درشت - 6 عدد
سبزی معطر خرد شده - 2 تا 3 قاشق سوپخوری (جعفری،نعناع و ترخان)
سیر - 2 تا 3 پر
کره - 100 گرم
گوشت چرخ کرده - 150 گرم
جگر مرغ ریز خرد کرده - 150 گرم
پنیر رنده شده - 50 گرم
تخم مرغ - 3 تا 4 عدد
مغز نان سفید - 1 فنجان
شیر - 2 تا 3 قاشق سوپخوری
خردل - 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به قدر کافی
روغن مایع برای سرخ کردن
آموزش طبخ و پخت آسان با توضیح کامل دلمه ماهیچه مرغ در آشپزی سوران
برای
تهیه دلمه ماهیچه مرغ ابتدا سیر را کوبیده با کره کمی سرخ می کنیم. سبزی
را با سیر یک تفت می دهیم. گوشت چرخ کرده و جگر را به آن اضافه نموده، هم
می زنیم و می گذاریم آب گوشت و سبزی کشیده شود. مغز نان سفید را در شیر حل
نموده ، خردل را با آن مخلوط می نمائیم. این مواد را با گوشت و سبزی مخلوط
کرده ، یکی از تخم مرغ ها را در این مواد می شکنیم. پنیر را به آن اضافه
نموده، نمک و فلفل آن را اندازه می کنیم .
با کارد تیزی گوشت اطراف
ماهیچه را از استخوان جدا کرده، دقت می کنیم گوشت پارکی پیدا نکند و انتهای
استخوان را با کارد قطع می نمائیم و استخوان را خارج می کنیم .کمی نمک به
آن پاشیده و داخل ماهیچه را با مواد گوشت و سبزی پر می کنیم و پوست انتهای
ماهیچه را روی ماهیچه برمی گردانیم..
دو عدد تخم مرغ را با کمی نمک و
فلفل هم می زنیم تا کاملا کف کند ، قطعات ماهیچه را در نان سوخاری
غلطانیده، بعد با تخم مرغ آغشته می نمائیم. دوباره در نان سوخاری غلطانیده ،
در ظرف گودی مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم داغ می کنیم ، دلمه
ها را با حرارت ملایم سرخ می نمائیم تا کاملا طلایی شود، بعد آنها را در
صافی قرار می دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود.
دلمه ها را در دیس می
چینیم و اطراف دیس را با سیب زمینی پخته شده و برگ کاهو تزئین می کنیم .
میتوانیم هر دلمه را حلقه حلقه بریده ، در دیس بچینیم وبا برگ آندیو و کاهو
تزئین کنیم و نیز می توانیم دلمه ها را بعد از آماده شدن به صورت کباب طبخ
کنیم، در اینصورت 3 تا 4 قاشق آبلیمو و 2 تا 3 قاشق کره آب کرده و کمی
زعفران حل شده را در آب جوش با نمک و فلفل مخلوط می کنیم و ظرف نسوزی را که
یک ردیف دلمه در آن قرار بگیرد ، انتخاب کرده، دلمه ها را در آن می چینیم و
سس را روی آن می ریزیم.
آموزش طبخ و پخت آسان با توضیح کامل دلمه ماهیچه مرغ در آشپزی سوران
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت و یا 175
درجه سانتیگراد گرم می کنیم. ظرف را روی پنجره وسط فر به مدت 40 تا 45
دقیقه قرار می دهیم . گاهی از سس آن روی دلمه های ماهیچه مرغ می ریزیم تا
دلمه ها پخته شده ، کاملا زرین گردد. باید توجه داشت در صورت طبخ در فر فقط
یک عدد تخم مرغ برای داخل مایه دلمه لازم است و به نان سوخاری کوبیده هم
احتیاج نیست.
نکته : به جای 150 گرم گوشت چرخ کرده و 150 گرم جگر مرغ،می توانیم فقط یکی از این دو را به مقدار 300 گرم به کار بریم
.
مدل مانتو مجلسی مدل مانتو و پالتو زمستانی از برند ایرانی آپامه
مدل مانتو مجلسی مدل مانتو و پالتو زمستانی از برند ایرانی آپامه